Etusivu

 

Hyvin rakennettu, kunnossa oleva mahonkivene on aina kaunokainen vesillä. Miellyttävä ajaa ja käyttää, sekä arvonsa säilyttävä vapaa-ajan vene.

Vallilan Veneveistämön tavoitteena on luoda asiakkaillamme tarkoituksenmukainen, laadukas ja nautittava puuvene, joka koetaan huolettomalta, kohtuuhintaisena ja ennen kaikkea ylpeänä ilonaiheena. Suunnittelemme, rakennamme, korjaamme ja huollamme asiakkaidemme veneitä vuosikymmenien kokemuksella.

Olemme mm. kehittäneet Sea Voyager -mallistoon edullisen ja järkevän täyshuoltosopimuksen, jossa asiakkaan tehtäväksi jää vain veneellä ajaminen ja veneilystä nauttiminen. Syksyllä tuot meille veneen avaimen, sekä ilmoitat missä vene on ja kevään saapuessa ilmoitat missä ja milloin haluat veneesi olevan ajokuntoisena kevätkunnostuksen, sekä uuden lakkakerroksen kera kiiltävänä odottamassa ensimmäistä ajonautintoa. Huolehdimme Nurmijärven veistämöllä kaikesta muusta, edullisemmin kuin kuvittelet.

Tee siis unelmistasi totta Vallilan Veneveistämön avulla. Sea Voyager -mahonkivenemallisto on suunniteltu käyttäjällensä helppohoitoisena ja laadukkaana veneenä. Lue lisää.